DESPRE

KIK Compounds are sediul în Târgoviște și este specializată în producția de compuși elastomerici cu o gamă largă de aplicații, cum ar fi încălțăminte, ambalaje, jucării, articole tehnice, construcții, sport, automobile și articole de uz casnic.

Datorită echipei sale experimentate și dedicate, KIK Compounds se poate adapta rapid la cererea clienților săi și poate oferi cea mai bună soluție compusă din punct de vedere al calității și al costurilor.

Suntem deosebit de atenți cu privire la procesul de selecție a materiilor prime pentru a ne asigura că acestea sunt de calitate superioară și provin de la producători bine stabiliți și sustenabili.

Fabrica noastră beneficiază de trei linii complete de extrudare de ultimă generație, cu o capacitate lunară de 200 de tone metrice și un laborator complet echipat. Aceste facilități permit producerea și întreținerea compușilor noștri la cel mai înalt nivel de calitate.

Mai recent, KIK Compounds și-a concentrat cercetarea și dezvoltarea în sectorul mediului pentru a dezvolta compuși elastomerici care sunt biodegradabili și compuși în care mai mult de 70% din elastomerii tradiționali cu bază fosilă sunt înlocuiți cu surse regenerabile derivate din plante, cunoscute și ca bioplastice.

Pentru a lărgi sfera cercetării și a produselor sale, KIK Compounds a încheiat un parteneriat cu Institutul de Cercetări Multidisciplinare pentru Știință și Tehnologie (ICSTM) din cadrul Universității Valahia din Târgoviște și lucrează intens cu Institutul pentru a dezvolta în continuare compuși inovatori ecologici .

kik_logo_green