PRODUSELE NOASTRE

Produsele KIK Compounds sunt extrem de flexibile în ceea ce privește utilizarea lor și pot fi adaptate pentru a satisface cerințele clienților. Ne vom strădui întotdeauna să oferim cea mai bună soluție compusă pe baza calității și a eficienței costurilor.

Fabrica noastră beneficiază de trei linii complete de extrudare, de ultimă generație, cu o capacitate lunară de 200 de tone metrice și de un laborator complet echipat, care permite producerea și întreținerea compușilor noștri la cel mai înalt nivel de calitate.

Toate seriile KIK Compounds – seria B, seria BM și seria E-BM – sunt reciclabile și biodegradabile, în timp ce seria BM este biomasă pentru ambalaje produse cu subproduse regenerabile din industriile agricole, cum ar fi PLA și celuloză. A treia serie se numește Seria E-BM și a fost concepută pentru a încorpora împreună caracteristici atât ale Seriei B, cât și ale Seriei BM. Seria E-BM este biomasă realizată din surse regenerabile și etice (cum ar fi deșeurile de cafea și uleiul prăjit) pentru a asigura durabilitatea și biodegradabilitatea.

Elastomeri termoplastici biodegradabili
– compuși din seria KIK B –

Special concepute pentru un proces de biodegradare accelerat în medii bogate în microbi, compușii din seria KIK B au o durată de valabilitate nelimitată.

Compușii din seria KIK B atrag microorganisme care le permit să-și controleze nivelul PH, să dezvolte capacitatea de detectare a cvorumului (ceea ce înseamnă că pot detecta și răspunde la densitatea populației celulare prin reglarea genelor) și colonizează suprafața compusului. După răspândirea pe compus, microbii produc acizi care descompun lanțul polimeric. Microorganismele folosesc coloana vertebrală de carbon a lanțului polimeric ca sursă de energie.

Microorganismele se pot hrăni cu compuși din seria KIK B, dar nu și cu compuși tradiționali, iar acest lucru face ca produsele noastre să fie inovatoare și extrem de importante pentru mediu.

– Compușii din seria KIK BM –

Seria BM sunt materiale termoplastice care sunt create conținând un anumit procent de surse regenerabile. Cu alte cuvinte, a fi bazat pe bio înseamnă că materialul este parțial derivat din biomasă (derivată din plante), cum ar fi porumb, amidon de porumb, făină de legume, trestie de zahăr, sfeclă de zahăr, celuloză și uleiuri vegetale.

– Compuși din seria KIK E-BM – 

Seria E-BM a fost concepută pentru a încorpora împreună caracteristici atât ale Seriei B, cât și ale Seriei BM. Seria E-BM este biomasă realizată din surse regenerabile și etice (cum ar fi deșeurile de cafea și uleiul prăjit) pentru a asigura durabilitatea și biodegradabilitatea. Seria E-BM a fost concepută pentru a produce eco-bioplastice, care sunt materiale plastice biodegradabile a căror producție nu contribuie la defrișări sau la lipsa materiilor prime de bază (cum ar fi porumbul) care pot fi folosite pentru a hrăni suprafețe mari ale populației lumii.

Jucării
– KIK Compounds –

Material de împachetat
– KIK Compounds –